Cena jak cena, w/g tego jak ja płaciłem, a co zamówiłem to Twoja cena jest mw. podobna!
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień: http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Ceny Toura na 2012 rosną o 500 zł, ale Ci którzy zamówili w 2011 r. mają gwarancję ceny. Skoda na razie nic oficjalnie na temat Rapida nie mówi. Wszystko to co się słyszy i czyta to są spekulacje.
Ceny Toura na 2012 rosną o 500 zł, ale Ci którzy zamówili w 2011 r. mają gwarancję ceny
zaraz, zaraz jak rosną ceny Toura skoro Toura juz nie można zamawiać 8) Salony zakonczyły przyjmowanie zamówien na ten model jeszcze przed świętami Bożego Narozdzenia.
jak ja składałem zamówienie w grudniu to już mi policzył 500 zł więcej - tłumaczył że rok produkcji będzie 2012. Ja za 1,6 + gaz sedan, antracyt, listwy boczne + wycieraczka tylna + pakiet optimum zapłacę 52 000 ale dorzucił mi opony zimowe gratis - więc chyba nie jest źle tylko nie rozumiem czemu policzył wyższą cenę (zaliczkę wpłaciłem na początku stycznia
Bo auta z RP 2012 mają wyższą o 500 zł cenę, ale Ci którzy zamówili do 31.12.11 mają gwarancję ceny starej.
Czyli ... wszyscy bo mniej wiecej od o.k. 20 grudnia 2011 r. dealerzy przestali przyjmowac zamówienia na ten model. Czyli nikt po tej dacie nie mógł zamówić do produkcji O Tour II - chyba, że wybierał z aut już wyprodukowanych i stojących na placach w Polsce.
Zamawianie skończyło się przed Świętami, ale salony, które miały po kilka sztuk na plac ewentualnie mogły coś zmieniać w kompletacji i wtedy niektórzy się jeszcze załapali na ostatnią chwilę.
Koledzy napiszcie mi, czy zamawiając taki Siatki bagaznika
zestaw siatek do bagażnika (oczywiście moja Skoda Octavia 2TOUR - hatchback) dostaje się również ta, która zaznaczona jest przeze mnie strzałkami (ta boczna)???
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień: http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
DJ MŁODY, No tak, ale to nadal nie jest odpowiedź na moje pytanie.
Nie wiem czy taki temat już był, bo całego forum nie udało mi się jeszcze przeczytać, ale myślę, że tutaj też można o to zapytać.
Ponieważ nadal czekam na swoją octavię, do której zamówiłem podłokietnik, moje pytanie brzmi:
Co można wcisnąć do "takiego pojemnego" schowka w tym podłokietniku. Wiem, że ma on służyć tak jak sama nazwa wskazuje, no ale przecież po coś ten schowek tam jest, tylko po co?
Octavia 2 Combi Tour 1.6 LPG
zamówiona 23.11.2011
odebrana... nadal czekam...
atom, latem małe soczki, batoniki, chlebuś z szyneczką - co by schłodzić/utrzymać w miarę jadalne. Jeśli oczywiscie nie ma sie lodóweczki w bagażniku podpiętej do std gniazdka w kombi.
Komentarz